Effektiv produksjon og logistikk

Trykkeri.no produserer både tjenester innen grafiske design, webløsninger, digitaltrykking og trykksaker som brosjyrer, tidsskrifter og bøker. Vi har også en stor ferdiggjøringsavdeling som sikrer at både krav til kvalitet og leveringstid oppfylles. Produksjonsenheten er sentralt plassert i midt-Norge og deres lokale kontakt finner du på listen over medlemmer, dette sikrer en rask og effektiv forsendelse til dere, enten via Posten, bil eller fly.

Kundereisen


Kundeservice

Har du spørsmål, skal du enkelt få svar. Et eget support-senter håndterer alle henvendelser raskt og effektivt


Ordrebekreftelse

Skipnes bekrefter at vi kan levere i henhold til de oppgitte leveringstider og leveringssteder som beskrevet i oppdragsgivers kravspesifikasjon.


Filoverføring

Vi benytter filoverføringsprogrammet Fileflow. Du kan også på forhånd laste ned vår fargeprofil som følger ISO-standard 12647-2, for å sikre best mulig kvalitet og bildegjengivelse på filene. Skipnes har både automatisk kontroll av mottatte filer samt manuell etterkontroll som skal fange opp feil i filer med hensyn til oppløsning, fonter, osv.


Digitalt prøvetrykk

Vi har stødige rutiner for å sjekke og godkjenne trykksaker før trykkstart. Når vi har mottatt ferdig datafil (PDF), sjekker vi denne og genererer så et digitalt prøvetrykk for godkjenning på Web. Slik får kunden mulighet til å endre enkeltsider helt fram til trykkstart, noe som er en meget kostnadseffektivt og kvalitetssikker løsning.


Produksjon

Trykksaken fullføres. Fleksible medarbeidere og en topp moderne maskinpark sikrer at dere får kvaliteten dere bestiller.


Pakking

Vi pakker etter dine spesifikasjoner. Pakkes i nøytrale esker med eller uten profileringstrykk.


Sporing

E-post med sporing sendes på alle leveranser når de forlater trykkeriet.


Lager

Ved trykk av store opplag kan vi oppbevare trykksakene for en kortere eller lengere periode, slik at du som kunde får dem tilsendt ved behov.


Distribusjon

Vi har tilgang til et nettverk av transportører og gode transportavtaler og kan ordne transport til deg eller direkte til sluttkunde. Vi hjelper til med å finne den beste løsningen for deg.